Редактор: кадър: bTVПолитическото гробище е пълно с опитни и незаменими хора –

...
Редактор: кадър: bTVПолитическото гробище е пълно с опитни и незаменими хора –
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов, Изправи се! Мутри вън!: Дончева и Манолова цопнаха в кална локва

Редактор: 

кадър: bTV

Политическото гробище е цялостно с опитни и незаменими хора – това съобщи в студиото на Нова телевизия юрист Николай Хаджигенов от обединението „ Изправи се! Мутри вън! “. Коментарът му беше във връзка вътрешния спор сред него и другите участници в обединението Татяна Дончева и Мая Манолова.

„ Те цопнаха в една огромна кална локва “, разяснява Хаджигенов и изясни, че са разяснява негово изявление без да са го чули и в последна сметка той се е оказал прав. Адвокатът изясни, че „ Изправи се! Мутри вън! “ са вкарали хората от площада в Народното събрание и ще създадат транспарантни връзки там.

По мотив въпроса дали би трябвало да се отиде към нови избори или да се направи опит за сформиране на държавно управление в границите на новия парламент, Хаджигенов разяснява: „ Ще се явяваме на избори, до момента в който си наместим резултата, с цел да махнем болшинството на ГЕРБ? Каква е разлика сред нас и ГЕРБ тогава? “

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР